ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ανισόρροπος Τύπος....



Σας έλειψα?? Ναιιιι???? καλως γιατι έχω ενα νέο κείμενο πάλι οχι απο εμένα  !
 Η Βέρα Φραντζή ξαναχτυπα στο Ψυχης Ιατρειον με νέο κείμενο !!και για όσους δεν καταλαβαν γιατι γράφει κείμενα ή Βέρα στο Ψυχης και οχι εγώ.....μισο να σας Θυμήσω...





...οκ τωρα??και πάμε...



Είναι μια πραγματικότητα πως η γυναίκα δεν είναι σταθερή,αποφασιστική και λογική. Αυτό είναι και ο βασικός λόγος της τιτλοφόρησής μας ως υστέρω, φλόμπα, μαλακισμένη και άλλα προσφιλή κοσμητικά εκ στομάτων ανδρικών ειπωμένα.

Αυτό μπορεί να το διακρίνει και να το αιτιολογήσει και από τα άρθρα, ρεπορτάζ και σαχλοκείμενα που διαβάζουμε εμείς τα γύναια στα περιοδικά.

Επι του πρακτέου, διαβάζουμε...

Πως να τον κάνετε να τρέχει από πίσω σας;





Το συγκεκριμένο άρθρο σκιαγραφείται από το τρίπτυχο της λεγόμενης παραφιλολογίας των επιθυμιών του γυναικείου φύλου, ήγουν «της γυναίκας ο καημός, πούτσα, λούσα και χορός». Και μπορεί να μην είσαι κοκέτα, να μην ασβεστώνεσαι με το μυστρί κάθε πρωί, αλλά το πηλοφόρι δεν το θες; Το θες! Έτσι, τα γυναικεία περιοδικά σε καθοδηγούν με αλάνθαστα(!) κόλπα πως να διεκδικήσεις ένα δεινόσαυρο της Παταγονίας, που βρίσκεται δίπλα σου με τη μορφή του ευτυχούς διπόδου που ικανοποιείται με ένα δίπιττο σουβλάκι και μια τσόντα στο youporn.

‘Ενας κλασικό παράδειγμα των κειμένων αυτό προς υλοποίησης της επιθυμίας σου για φρέσκο σπέρμα και λίγα μπατσάκια από χείρα ανδρική είναι «το να το παίξεις πολυάσχολη». Ό,τι δηλαδή δεν μετράει αν είσαι χαμηλοκώλα, δε μετράει αν το βυζί σου χρειάζεται βεντούζα για να δημιουργήσει την υποψία μύτης στο στέρνο, ό,τι δεν παίζει ρόλο αν η αισθητική σου στο ντύσιμο είναι παρόμοιας με αυτής παπαδιάς στα 50 και θεωρείς αρκετά σέξι και προκλητική τη φούστα μέχρι τον αστράγαλο, αλλά παίζει σημαίνοντα ρόλο Η ΑΤΖΕΝΤΑ! Άμα έχεις ατζέντα και πολλά ραντεβού με εξωτερικούς συνεργάτες ακόμη και αν αυτό μεταφράζεται σε «Πόπη η μανικουρίστ», το γκόμενο τον έχεις στο τσεπάκι της τσάντας σου... σε αυτό με το φερμουάρ που βάζεις τα ταμπόν για να μη χάνονται στην άβυσσο της χωρητικότητας της Longchamp.
 ΈΛΑ ΡΕ  «ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΗ», ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!


Συμβουλές για να περάσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο!




Εκεί που δίνω και το τελευταίο πεντάλεπτό μου εξαιτίας της οσκαρικής συγγραφικής μαλακίας των συντακτριών των περιοδικών γυναικείου ενδιαφέροντος είναι όταν γράφουν τρόπους για να σπαταλήσετε χρόνο ποιοτικό με το σύντροφό σας μακριά από τη ρουτίνα και την κακία του κόσμου, τη φασαρία της μεγαλούπολης και τα άγχη της καθημερινότητας. Μας προτρέπουν να πάμε με τα αγόρια μας στην άγρια φύση του Πόρτο-Γερμενού, να κλείσουμε τα κινητά και να χαθούμε μέσα στα τιτιβίσματα των σπάνιων πουλιών του δάσους τρώγοντας φραγκοστάφυλα από τα δέντρα και παρακολουθώντας τα κουνάβια πως αναπαράγουν το είδος τους.Επιπλέον, μας δίνουν και διάφορα tips για το πως να υπηρετήσουμε τον άρχοντα, ώστε να περάσει αξέχαστα και αλησμόνητα.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ ΚΑΛΑ... αυτό που θέλει ο άνδρας το Σαββατοκύριακο, είναι να σαπίσει στο κρεβάτι μέχρι οι σάρκες να  κολλήσουν στο σεντόνι με τα ανθισμένα κυκλάμινα και τα κρέατα να μυρίσουν σήψη εως την κουζίνα, οπότε η μάνα του να πάρει είδηση πως κάτι δεν πάει καλά και η λευκοκυττάρωση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους υπόλοιπους ζώντες οργανισμούς της οικίας. Επιζητά να τρώει μπέργκερς με πίκλες και σος, τα οποία θα αναμειγνύετα με τα γένια του, ώστε όλα αυτά να γίνουν μια άμορφη μάζα και να χρειαστεί όλο το σετ με τα αυτά τα ιαπωνικά κουζινομάχαιρα από τη διαφήμιση του τελεμάρκετινγκ για να κουρέψει τη γενειάδα του Βαρούχ.  Αυτά θέλει. Οπότε, άσε τα ρομαντικά και τις συναφείς φροντίδες, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έχεις περάσει όλην την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας χαλάουα ακόμη και στο εσωτερικό των καρπών για να παρακολουθήσεις με δόξα, τιμή και τυρί την «Αθλητική Κυριακή».
                                                                                                                       
Έπεται συνέχεια...
Εως τότε καντε σεξ σαν ρινόκεροι, δουλεύετε σαν το Κώστα Μαλιάτση Σάλας, τρώτε μπιφτέκια από μοσχαρίσιο κιμά και αναπνεύστε καθαρό αέρα από δημόσιο ουρητήριο σε σταθμό τρένου.

7 σχόλια:

  1. http://ocelebritis.blogspot.gr/2013/02/celebrity-commentation.html

    αυτό από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με σχολίασαν και μάλιστα αρνητικα.ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ!
      ΒΕΡΑ
      Υ.Γ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ

      Διαγραφή
    2. έχω φτιάξει γαμάτη γλαρόσουπα, έλα

      Διαγραφή
  2. Να περιμένεις απάντηση, αγαπητε. Αλλά λεω να σου κάνω εγώ το τραπέζι. . ταΜΠον εξάωρης τουλάχιστον κατοικοέδρευσης σε αιδοίο δεύτερης μερας περιόδου. ΄Τωρα που θα διαβάζεις τα κείμενά μου και θα σου έρθει περίοδος, πρέπει να πάρεις μια γεύση.
    Βέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα το μπαζο ρε μαλακα, μας επρηξες το μπουτσο.Αμα τη γαμας καλα κανεις και τη προμοταρεις,αμα δεν τη γαμας,εισαι ο υπερτατος καληνυχτακιας. Α κ πες της περισσοτερο σοβα στη μαπα της την επομενη φορα,γιατι φαινονται τα πρωην σπυρακια της/σκαψιματα στο μαγουλο στο βιντεο με τους πελατες στα ρουχαδικα.

    P.S. Duckface....duckface everywhere

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου παλικαρι, σε εβλεπα στην ΝΕΤ προ ολιγου... το μονο σωστο ειναι οτι το μοσχαρισιο κρεας ειναι βιταμνουχο και καλα κανεις και το τρως. Κατα τα αλλα... καπως παλαιακα μου εκαναν τα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΠΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
      ΒΕΡΑ

      Διαγραφή