ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Life TIPS by ΨυχΗς...ΙαΤρεΙΟΝ.

Δύσκολοι οι καιροί ,δουλεία δεν έχεις ή ακόμα και αν έχεις είναι υπερβολικά σκατένια για τα λεφτά που σου δίνει,με τη γυναίκα απο αστακομακαρονάδα τώρα για bic mac μια φορά την εβδομάδα....ΑΛΛΑ έχεις σκεφτεί ποτέ σου πια είναι τα αληθινά προβλήματα της ζωης σου???Δηλαδή εννοώ προΒλήματα οχι μαλακιες.....Λοιπόν για αν σου δείξω πως αυτα που ΕΣΥ σκεφτεσαι ος προβλήματα δε είναι και τοσο PATHETIC οσο τα σκέφτεσαι..Μέσα απο αυτό το κείμενο μάζεψα κάποια απο τα σοβαρότερα της ζωης προβλήματα και σου δίνω απλόχερα τις λύσεις τους...

#1. Χτυπάς το δακτυλάκι του ποδιού σου ,στην γωνία του επίπλου...Νιώθεις λες και μόλις σε πυροβόλισαν.

Είναι εκείνα τα δευτερόλεπτα που κυλίεσαι στο πάτωμα/κρεβάτι βρίζοντας απο το κατασκευάστη μέχρι και το δέντρο που φτιάχτηκε το συγκεκριμένο έπιπλο και νίωθεις λες και σε πυροβόλισαν στα δάκτυλα με magnum ,κάποιες φορές μάλιστα ο πόνος είναι τόσο δυνατός που νίωθεις πως ίσως να σου ήρθε περίοδος...ΚΑΙ ΑΣ ΕΊΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ.
Ετσι λοιπόν το ΨΥΧΗς έρχεται να δώσει ΛΥΣΗ σε αυτο το πρόβλημα...

Το Ψυχής διαθέτει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων,σε όλα τα μεγέθη.



 ΤΕΡΜΑ πια οι στιγμιαιοι "πυροβολισμοι"  στο δακτυλάκι καθε φορα που πας προς το σαλόνι κρατώντας πραγματα,τερμα τα βαρελακια στο χαλί και στον καναπε απο τον πονο ΚΑΙ τερμα οι "παναγίες" σε άψυχα πραγματα που δεν πίανουν τόπο (έπιπλα, εργοστάσια,δέντρα ,κατασκευαστης. και οτι άλλο αναλογα το νεύρα ).


 
 #2. Τρως ένα σάντουιτς με σκληρό ψωμάκι,όλα τα συστατικά απο τη μέση και κάτω,πέφτουν στο χαρτί ή κάτω.




 To μεγαλύτερο πρόβλημα σε κάθε φαγοπότι, σε κάθε after μάσα μετά το club που το ψωμάκι απο το βρώμικο το χρησιμοποιεις και για όπλο σε τσαμπουκάδες.Στην ουσία η απόλαυση σου φτάνει μέχρι την μέση του σαντουιτς διοτι μετά εν τρως ,αλλα παιζέις κυνηγητο με τις πατάτες και τα υπόλοιπα συστατικά για να τα κρατήσεις ΜΕΣΑ ΣΤΟ σαντουιτς,δαγκωνία  και δάκρυ για τα υλικά που χάνεις,ΑΣΕ που αν μοιραστείς και δώσεις δαγκωνία σε φίλο  και χασει αυτός την πολύτιμη ποσότητα σου,τον μισεις θανασιμα και αν είσαι και πιο hardcore σκέφτεσαι να τον κλωτσησεις στο στομα.
Οποτε έρχομαι ξανα για να δώσω την λυση ΚΑΙ σε αυτο το προβλημα ζωης με αυτο : 

ΜΠΑΜ.......ΠΑΡΤΟ....THE ZIPPER SANDWICH.!!


 Το φερμουαρ θα είναι βιολογικο και θα προσκολάτε στις κατω άκρες του ψωμιου,αρχικα θα είναι μεχρι πανω δεμενο και οσο προχωράς την μάσα αυτό θα κατεβαινεί διαδοχικα.και στο τελος αφου έχεις απολαύση το φαεί σου με όλα του τα συστατικά θα βγάζεις το φερμουαρ ,θα το καθαρίζεις για την επομενη χρηση.


 #3. Περιμένεις ένα συμβάν να γίνει ,σαν τρελός,μέσα στην αγωνία....και οταν τελικα συμβαίνει ,ειναι χάλια.

Απλα μην το κάνεις....



#4.  Πας να βάλεις το πιρουνι στο νεροχύτη μετα το φαί...συνειδητοποιείς οτι το πέταξες με τα αποφάγια...

 Συνήθως αυτο το πρόβλημα κάνει τα ΙΚΕΑ και τα λοιπά καταστήματα να πλουτίζουν απο τα ατελείωτα σερβίτσια που αγοράζεις.Το πρόβλημα λαμβάνει τόπο όταν έχεις τα αποφάγια,το πιρούνι και τις χρησιμοποιειμένες χαρτοπετσετες ,μέσα στο ίδιο πίατο και με την λιγότερο λερωμένη πετσέτα σπρωχνεις τα υπολοιπα στα σκουπιδία........και εκει είναι που στελνεις για βρουβες και το πιρουνι σου.....
Οποτε ΤΟ ΨΥΧΗς προτείνει χαρτοπετσετες με μαγνητη!!! το χαρτι θα περιέχει ρινισματα μαγνητικά και κάθε φορα που θα σπρωχνεις τα αποφαγια η χαρτοπετσετα θα κραταει το πιρουνι και θα στελνει ΟΛΑ τα αλλα σκατα που έχεις στο πιατο σου...!!!!Επισης απλα μπορεις να ψανχεις τα σκουπιδια και να πλενεις το πιρουνι σου...(ΓΥΦΤΟΣΣΣ...ΜΠΟΥΧου γκουχου...)


#5. Ανοίγεις το ψυγείο να βρεις φαι....δεν βρίσκεις τιποτα, ξαναπας 5 λεπτα αργοτερα.....παλι δεν βρισκεις τιποτα.

 Βλεπε απαντηση προβλημα 3..Αν δεν ήταν εκει 5 λεπτα αργοτερα τι σε κάνει να πιστευεις οτι τώρα θα βρέις κάτι σκατοκεφαλε...?   


#6.  Ανοιγεις να φας πατατάκια PRINGLES ...και απο την μέση και κάτω είναι αδυνατο να τα πίασεις με τα δακτυλα σου, γιατι δεν χωρανε απο τη συσκευασια.... 


 Και χάλια γίνεσαι , και πολύτιμη ποσότητα απο πατατάκια χάνεις κάθε φορα που  γέρνεις τη συσκευασία για να πέσουν πατατάκια και αυτα φεύγουν με φορα ,πέφτουν μισα κατω και μισα στο χέρι σου...
Οπότε ερχομαι να τα γαμησω ολα και πάλι...


 
ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΑΚ με τρία τέσσερα στριψήματα ,τα πατατάκια απο τον πάτο στην κορυφή της συσκευασίας έτοιμα για να τα φάς.!!



#7. Οι φίλοι σου σε ρωτάνε αν πείνας, λές όχι ....και  μόλις έρθει η παραγκελία ...τσούπ ΠΕΙΝΑΣΕΣ.


 Είναι όσο απλο οσο θα στο περιγράψω,πριν ακόμα παραγκείλουν δες τον ποιον ευάλωτο και πεισε τον να πάρει κάτι που ξέρεις οτι δεν θα αντέξει να φαεί ...συνέχισε να κάθεσαι δίπλα του και όταν τρώει ...περιμενε την στιγμή που θα γονατίσει και θα σου προσφέρει να φας αυτο που θα μεινει.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.


 
#8. Βγάζεις το κινητό να δείς την ώρα ,το ξαναβάζεις......δεν θυμάσε τι ώρα έλεγε.



Είναι καθαρά θέμα στατικής μνήμης του εγκεφάλου,το τμήμα του μυαλού σου που ¨θυμάτε¨ πρέπει να ερεθιστει με κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή  ,για να το θυμάτε....για αυτο και ξεχναμε στιγμιαια πραγματα,γιατι απλα σου φαινονται συνηθισμενα και δεν τους δινεις σημασια.
Οποτε  είναι καθαρα προβλημα προσοχης και εστιασεις του ματιου σου στην οθονη του κινητο.ΝΑ Η ΛΥΣΗ θα εκδόσω νέο μοτίβο για το φόντο των κινητων ,ώστε αυτο που θα δέις να σου τραβήξει την προσοχη για τα καλα...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΑΣΙΑΡΙΔΕΣ...ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.


#9. "ΠΟΟΟ τι μαλακία είναι αυτη η εκπομπή,που είναι το control να αλλάξω κανάλι.." , το control στην άλλη ακρη του δωματίου, " ..καλα μωρε γαμησε το ,θα δω αυτο.".


 Κλείδια και control  είναι λες και έχουν την δική τους βουληση και οποτε βαριούνται πάνε και κρύβονται για να σου σπάσουν τα αρχιδια,κάθε φορα που βίαζεσαι και εσυ τα χρειάζεσαι περισσοτερο..
Οπότε προτείνω..control τηλεκατευθυνόμενα





Τερμα ια οι μαλακίες στην TV τωρα θα βλέπεις αυτο που θες εσυ  και θα το διασκεδάζεις  κι ολας!!!



# 10.  Πας να κοιμηθείς γιατι αυριο έχει νωρίς ξύπνημα...η καψούρα σου ,σου μιλαει στο chat ....κοιμασε στις 4 το πρωι.


Απλα σκέψου τον /την να χέζει .Στιγμιαία θα σου φυγει η κάψα και θα πας να ξαπλώσεις.






Αν θέλεται και αλλες φανταστικες ιδεές δείτε αυτο..FOOD TIPS

15 σχόλια:

  1. MALAKA kontepsa na pnigw me tis malakies soyo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σου χω και γω μια λυση.. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kompleksike malaka ...prin aytoktonhshs na sou pw oti h mana sou stelnei xairetismata...tha sta elege ayth moy eipe...alla einai mpoukomenh twra..

      Διαγραφή
    2. Οπα μαγκες ...αφηστε το παληκαρι να βγαζει χολη..

      Διαγραφή
  3. φιλε εχεις ξεχασει πολλα...οταν δεν μπορεις να βρεις σωστο υψος στο μαξιλαρι,οταν κατουριεσαι γαματα και δεν υπαρχει τουαλετα πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ημουν και εγω εδω...24 Απριλίου 2012 στις 12:27 μ.μ.

    πολυ καλος φιλε...και απο οτι πηρε το ματι μου στο fun page θα παιξει και app ,αντε και καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χααχαχχαχχχααχχ γαμησε ρε...γραφτους στα παπαρια σου ολους,αν ειναι καλυτεροι απο εσενα ας το δειξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MALAKA KSEGANOTE...THELW TO ZIPPER SANDWITCH!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re ksexases na peis...otan pas se toualeta ..kai einai ntiga to mpoukali me to sapoyni ALLA DEN DOYLEYEI TO GAMHMENO STOMIO kai den bgazei sapoyni kai plenese mono me nero...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε σε περνει ο υπνος στο καναπε σου μπροστα στην TV για κανα 10λεπτο και σηκωνεσε να κοιμηθεις σαν ανθροπος στο κρεβατι σου.. ε, δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερεις για τις επομενες 3-4 ωρες...
    παιζει τπτ χειροτερο?
    POKERMAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή