ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τα υστερογραφα της Βέρας..!

-->

..Για παλιοφιλοι!! Το κορίτσι του Ψυχής χτυπάει ξανα με νέο κείμενο...γεμάτο υστερογραφα....οπα οπα...ακυρο ειναι μονο υστερογραφα...ENJOY!!!




 


                         10+1   Υστερόγραφα





Γιατί παλιά δεν υπήρχαν tweets… υπήρχαν υστερόγραφα.



Υστερόγραφο πρώτον: Πως όλες οι έγκυες γυναίκες, οι φέρουσες το Υ χρωμόσωμα στο καρπό της κοιλίας, επιθυμούν να φέρουν στον κόσμο τον μονογαμικό υιό, αλλά ο κόσμος έχει γιομίσει με greek lovers εδώ στα πέριξ... είναι απορίας άξιον και επιστήμης ερευνήσιμον.



Υστερόγραφον δεύτερον: Καμάκι ΤΑΞΙΤΖΗ: -Αχ... τι ωραίο άρωμα φοράς! Αφού άμα δουλεύαμε μαζί, δε θα μπορούσα να συγκεντρωθώ!

-Πως θα δουλεύαμε, καλέ, μαζί;;; Θα έκανα το GPS;



Υστερόγραφον τρίτον :Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι ,ευαισθητοποιηθείτε λίγο πια! Δώσε και εσύ τον όβολόν σου στον έρανο για προσθετική στήθους  και κάνε και εσύ μια Ελληνίδα βυζού!



Υστερόγραφον τέταρτον: Mετά από 2,5 χρόνια σχέση χώρισα. Ο λόγος; Η ασυμφωνία χαρακτήρων και ό,τι δεν με καταλάβαινε. Του είπα ότι συνεχίζουν να μου αρέσουν οι άντρες με εκτόπισμα και εκείνος ανάθρεψε κοιλιά εξάμηνης εγκυμονούσας. Και δεν έχω τίποτα με το μαξιλάρι του έρωτα. Αλλά μη φτάσει στο σημείο «να πάρει» και το δικό μου μαξιλάρι.



Υστερόγραφον πέμπτον :To πρόβλημα με τους ανθρώπους που δεν ασπάζονται τα κλισέ είναι οτι κάποιοι δεν πιστεύουν το στερεότυπο της χαζής ξανθιάς και περιμένουν από εμένα να φερθώ ικανά! ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΙΣΑΦΙ.





Υστερόγραφο έκτον: Κάποια πράγματα καλώς ή κακώς πάνε μαζί ως μόρφωμα λεξιλογικό, ως κοινωνική σύμβαση ή τέλος πάντων ως  αξία σταθερά όπως αυτονομιστές Τσετσένοι , σουβλάκι με τζατζίκι, σκυλού Πάολα- εξηκοστό χιλιόμετρο Λαμίας... υπερμεγέθης κώλος –Μαλιάτσης Σαλας.



Υστερόγραφο έβδομον: Αμλετικά διλλήματα :Να σπάσεις πρώτα όλους τους ηλιόσπορους και μετά να γευτείς τον καρπό του κόπου σου συγχρονισμένο με το εύγευστο δημητριακό ή να γεύεσαι στάλα-στάλα τον σπόρο του ηλίου;



Υστερόγραφον όγδοον: Καμάκι στο fb από παντρεμένο inboxιακά, κρυφά και αγαπημένα :- Eμένα, Βέρα, δε με νοιάζει το σεξ. Εμένα με νοιάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

(Υπόκωψη σκέψη... Ναι, ναι.! Τέτοιες ανησυχίες είχε και η Τένια Μακρή και το είχε κάνει εκπομπή.)



Υστερόγραφο ένατον: Αφου βρε μανίτσ’ μ, δε το ξέρεις να το βάζεις το ψηλόμεσο το φουστάκι και μου το φοράς ίσα με την κωλοχαράδρα, πάρε κατευθείαν το χαμηλόμεσο, βγάλε και τον στρίνγκο όξω και ΑΣΕ ΜΕ!



Υστερόγραφον δέκατον: Απ’όλ όσα κάνει η μάνα μου, από τα οποία δεν έχουν τα περισσότερα καμία λογική, το υπερμέγιστον είναι αυτό που φυσάει οτιδήποτε πέφτει κάτω και όλα κομπλέ. Κάτι που τελικά, αφού το συνιστούν οι περισσότερες μανάδες, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν πρακτική: 1ον) Στην ιατρική. Τέλος στην αποστείρωση και σε άλλες τέτοιες απαιρχαιωμένες μεθόδους, που απλώς προσθέτουν χρόνο και κανένα όφελος. Πέφτει η σύρριγα κάτω, τη φυσάς και το κοξάκι πεθαίνει σε αργό βασανιστικό θάνατο από την ένωση άνθρακα και οξυγόνου δύο.

2ον) Στην παστερίωση.  Τι μέθοδος HTSH και διάσημα άλλα επιστημονικά κουραφέξαλα! Φύσαμε το γαλα και οι βάκιλοι των βιώσιμων οργανισμών είναι νεκροί και εσύ έτοιμος να πιείς ένα ζεστό και λαχταριστό ποτήρι αγελαδίσιο γάλα.

3ον) Στη  συντήρηση τροφίμων. Αντί για κονσερβοποίηση προς αποφυγή της ενδεχόμενης επιμόλυνσής τους, τοποθετήστε τα τρόφιμα σας μπροστά από ανεμόμυλους, ανεμιστήρες χειρός ή γιαγιάδες επιφορτισμένες να κούνουν χαρτόνια και η ασηπτική διεργασία μοιάζει με φυσικό παιχνιδάκι.



Υστερόγραφο ενδέκατον: Όχι ρε φίλε... υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ισιώνουν τις μπροστινές τούφες και το υπόλοιπο κεφάλι είναι ας πούμε σγουρό! Αυτοί οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον διχασμένες προσωπικότητες. Ή προσπαθούν να κάνουν πράξη το «φωτιά με φωτιά».

14 σχόλια:

  1. κάτω του μετρίου ! έτσι απλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω τουτ μετρίου είναι το πέος σου,φίλε!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ! ΒΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αληθιες που καθε γυναικα θελει να πει απλα τελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. frantzi ektos toy oti gamas eisai kai dunati pena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο 3ο υστερόγραφο, πολύ πιο εύκολα τα έσκαγα για να κάνω μια ακόμα γκόμενα βυζαρού παρά για την απόπεράτωση του ιερού ναού αγ.Ανανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε μου γιατι στις αντιδρασεις του ποστ εχεις μονο θετικα;; δηλαδη θεωρεις οτι αποκλειεται να μην μας αρεσει το ποστ σου; αποκλειεται να ειναι βαρετο, αδιαφορο, χαλια; ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. STEF.....για μια φορά αγόρι μου έχει λογική αυτό που γράφεις!!!

      Διαγραφή
  7. αν θες (που θες) γινε μελος στα μπλογκ μου :
    stefanosmedia.blogspot.gr
    stefanosmax.blogspot.gr

    thanx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σας.Έχω ένα blog όπου γράφω για επίκαιρα Θέματα που μου προτείνουν φίλοι και γνωστοί.Μπείτε και Ρίξτε μια ματιά,είμαι σίγουρος πως θα σας αρέσει!! http://stefstepblog.blogspot.gr/?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή