ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Μια συνέντευξη με το Caps Lock , το πιο παρεξηγημένο πλήκτρο...

 Πρίν απο λίγο καιρο , αν θυμαμε καλά η Google ανακοίνωσε  την εργασία της πανω σε ενα καινούριο  project της Chrome για ένα λαπ τοπ , σίγουρα τα χαρακτηριστικά του ήταν απίστευτα καινοτόμα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το netbook του internet, ανάμεσα στα πολλά σχέδια της Google , ήταν και απόφαση να μην συμπεριλάβουν στο πληκτρολόγιο το πλήκτρο Caps Lock ...
  Απο την μέρα εκείνη κάθε λογής nerd έκφραζε την αποψή του επι του θέματος
-"εε επιτέλους το internet χωρίς φωνες θα είναι καλύτερο..."
-"ΤΙΙΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ????"
-"το caps lock είναι πολυ πιο χρηστικό απο τα shift ,δηλαδή τωρα θα πρέπει να κρατάμε  τα shift  πατημένα ,για να κάνουμε δουλεία???ημαρτον....."


   Επειδή δεν θα ήθελα να χάσω τον καιρό μου και να ζητήσω δίαφορες γνώμες απο τα internetika nerds ,για το θέμα.Αποφάσισα να πάρω μια πιο φρέσκια γνώμη για το ζήτημα απο κάποιον που σίγουρα είχε μοναδική οπτική γωνια σκέψης....Το πλήκτρο caps lock αυτοπροσώπως!!!

 Έπειτα απο πολλές προσπάθειες επικοινωνίας ,το caps lock με δέχτηκε για  την συνέντευξη ,στο απομονομένο ράτζο του στο Texas.Ηρεμο και ταυτόχρονα δυναμικό ,με υποδέχτηκε με ενα κοντό χαμόγελο και ξεκινήσαμε.
ΨΥΧΗΣ.. : Λοιπόν caps lock ,πως είσαι τελευταία?


CAPS LOCK  :  Είμαι καλα Κώστα , ζω ήρεμα την σπιτική ζωη,σκεπτόμενος πόσο τυχερή ζωη είχα.


ΨΥΧΗΣ..  : Πολύ ωραια!! αν και μπορώ να το δω αυτό..Πριν αρχίσουμε θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση που και οι αναγνώστες μου θα αναρωτιούνται..Στην καθημερινή ζωή σου δεν μιλας με κεφαλαία ??


" το caps lock έσκυψε και χαμογέλασε με ύφος , (τι μαλάκας γυαλάκιας είναι αυτός??τι ερώτηση είναι αυτή?...)  ,λογικά απο τις πολλές φορές που έχει ακουσει αυτήν την ερώτηση.."


CAPS LOCK : Βασικά οχι...και βέβαια όχι.Ούτος η άλλος εννοείς αν φωνάζω ,έτσι δεν είναι?Και υποθέτω ενας σερβιτόρος δεν θα θέλει να σκουπίζει τραπέζια τον ελεύθερο χρόνο του έτσι δεν είναι?Ο σκουπιδίαρης δεν μαζέυει κάδους στο ρεπό του ,σωστά??..


ΨΥΧΗΣ : Υποθέτω έχεις δικιο...


CAPS LOCK : Αν και ο υδραυλικός θα "ξεβουλώνει  σωλήνες" τον ελεύθερο χρόνο του!! if you know what i mean!!!


ΨΥΧΗΣ :  χα χα χα χα χα ...


" και εκεί κατάλαβα οτι caps lock είναι ΟΚ τύπος..με έβαλε στο σπίτι του μου έδειξε φωτογραφίες με εκείνος και διασημότητες όπως Bill Gates , Steve Jobs.., με το πλήκτρο backspace και το F4 στο πανεπιστήμιο όταν ήταν....ακόμα και φωτογραφίες με "πεζά γράμματα" από το παρακάτω χωριό....κάτσαμε στη κουζίνα και συνεχίσαμε "


 ΨΥΧΗΣ  :  Λοιπόν ας μπούμε στο ψητό...Πώς αισθάνεσαι  με την καινοτομία της Google  να βγάλει ένα υπολογιστή χωρίς το πλήκτρο caps lock ,τί έχεις να πεις για αυτή την αφαίρεση??


CAPS LOCK : Εεε κοίτα δεν με ενοχλεί στο κάτω κάτω μιλάμε για ένα μόνο πληκτρολόγιο...


ΨΥΧΗΣ  :  Δεν σε ανησυχεί μήπως γίνει Trend ,δεν είναι λίγα τα nerds που λένε κακόβουλα σχόλια για εσένα ..


CAPS LOCK :  Καλα σιγουρα ,αλλα μη ξεχνάς οτι δέν πρέπει να είσαι και πολύ έξυπνος όταν δίαφωνεις φωνάζοντας στο internet...


ΨΥΧΗΣ  :  I see what you did there ...έχεις σωστό point..


CAPS LOCK  : Εξάλου ,δεν νομίζω ο κόσμος να είναι τσαντισμένος με εμένα αλλά με τον τρόπο που με χρησιμοποιούν...


ΨΥΧΗΣ : Εννοείς τις ατελείωτες προτάσεις οργής με κεφαλαία γράμματα ,σε διάφορα chat rooms, για διαφωνίες όπως  : αν τελικά τη Μπεζαντάκου την γάμησε στις τουαλέτες του reality  "BAR"  στο MEGA η απλά μπαλαμουτιαστικανε ????


CAPS LOCK : Ακριβώς ... αν οι άνθρωποι με χρησιμοποιούν λάθος το φταίξιμο δεν είναι δικό μου ..


ΨΥΧΗΣ : Ναι αλλά και τα όπλα και τα αμάξια για παράδειγμα αν κάποιοι δεν τα χρησιμοποιούν σωστά τους τα απαγορεύουμε..


CAPS LOCK : Ναι αλλα αυτά φίλε μου είναι φονικά αν χρησιμοποιηθούν λάθος,εγώ δεν μπορώ να σκοτώσω κανέναν...


ΨΥΧΗΣ : Και τι έχει να πείς για την CIA ?


CAPS LOCK :  Τι να πώ για την CIA??...α..α ααα το πιασα..
ΨΥΧΗΣ  : Ή  το AIDS ?? Ή την Δ.Ε.Η..?


CAPS LOCK :   ΝΑΙ ΟΚ το πιασα....


ΨΥΧΗΣ : Ή το  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΌ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ.


CAPS LOCK : τωρα το βγαλες αυτό..απο το μυαλό σου...


ΨΥΧΗΣ : οχι οχι...πώς μπορείς να πείς κατι τέτοιο με πεζά γράμματα,απαγορεύται...
" Είχα φτάσει στο σημείο της συνέντευξης που ήμουν έτοιμος να φάω χαστούκι,είναι το σημείο κλειδί κάθε συνέντεξης να φέρνεις τον άλλο λίγο στα άκρα του..."
ΨΥΧΗΣ : Πιστεύεις οτι θα ξεχαστείς με τον καιρό??οτι δεν θα είσαι πια χρήσιμος σε κανέναν??
CAPS LOCK : Όχι δε το πιστεύω αυτό ,βλέπεις οι μηχανικοί  και οι αρχιτέκτονες χρησιμοποιούν κεφαλαία για τις ταμπέλες τους στα κτίρια, οι προγραμματιστές επίσης χρησιμοποιούν κεφαλαία όταν κάνουν κώδικες....
ΨΥΧΗΣ : Κατάλαβα όπως και σε ταινίες δηλαδή  ..
" Το caps lock για λίγο δίστασε να συνεχίσει και βούρκωσε......"
CAPS LOCK : Συνχώραμε,άλλα κάποιες φορές με παίρνει από κάτω..Βλέπεις όλα αυτά τα σχόλια για εμένα,τα hate mail που παίρνω ,θα παγώσει το αίμα σου,ολόκληρες παράγραφοι με κατάρες και βρισιές και ΌΛΑ γραμμένα με πεζά γράμματα.......Ακόμα και στη youtube είναι ένα video πού ένας ανεβοκατεβάζει τα αρχίδια του πάνω μου πολλές φορές έχει πάνω από 180 εκατομμύρια views...
" Το caps lock σήκωσε τα μανίκια του ..και ήταν γεμάτο χαρακιές ,κάποιες μάλιστα ήταν φρέσκιες σαν από την προηγούμενη μέρα......"

ΨΥΧΗΣ :  Χριστέ μου...πόσο καιρό το κάνεις αυτό στο εαυτό σου???


CAPS LOCK  :  Νομίζω ένα μήνα μετά την δημιουργία , του  ΗΙ 5  και του  Μyspace..και το 2004 με το facebook...δεν άντεξα....


ΨΥΧΗΣ : Κοίτα ξέρω ότι ήταν τεράστιο λάθος ...αλλά δεν ήταν δικό σου λάθος ,μην τιμωρέις τον εαυτό σου για αυτό...


CAPS LOCK : Δεν καταλαβαίνεις ??Είμαι άχρηστος ένα τίποτα...καλύτερα να μην υπήρχα..ότι λένε για εμένα είναι αλήθεια...


ΨΥΧΗΣ : Όχι δέν είναι έτσι .μόνος σου το είπες νωρίτερα πως κάποιοι σε χρησιμοποιούν υπεύθυνα ...


CAPS LOCK : Εχω κάνει τόσο άσχημα πράγματα ..


ΨΥΧΗΣ : ΟΧΙ caps lock δεν ήσουν εσύ..αυτοί που σε χρησιμοποίησαν φταίνε..!!!


CAPS LOCK : δεν καταλαβαίνεις...έχω κάνει πολύ ασχημα πράγματα μόνος μου...
" ανατρηχίλα και σιγη στο δωμάτιο της κουζίνας ...."


ΨΥΧΗΣ : Τι έχεις κάνει CAPS LOCK????
CAPS LOCK : ακολούθησε με ....
" εκει κατάλαβα γιατι δέχτηκε να κάνει αυτην την συνέντευξη .ήθελα να μου δείξει κάτι πιο σοβαρό...με πήγε στο υπόγειο του σπιτίου του,σκοτεινό και θλιβερό....πολλά χαλασμένα και σπασμένα πληκτρολόγια..με στην σκόνη ...στο τέλος του δωματίου είχε μια πόρτα ..τη περάσαμε και άνοιξε το φως.....ήταν 2 άτομα δεμένα με κουκούλες στα κεφάλια τους...."
ΨΥΧΗΣ :  TI ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ????


" το caps lock πήγε κοντά στους κρατούμενους του και έβγαλε τις κουκούλες τους........Ηταν το δεξί και το αριστερό SHIFT πλήκτρο...και τα 2 γεμάτα γρατζουνίες και μόλοπες σε άθλια κατάσταση..."

CAPS LOCK :  Για πές μου τώρα μαλάκα blogger ,είναι δυνατό ενα πληκτρολόγιο να έχει χώρο για 2 γαμημένα shift..αλλα όχι για εμενα....δεν βλέπω πως ακριβώς είναι δίκαιο αυτό...


ΨΥΧΗΣ : εεεε δεν ξέρω προφανώς οι αρθρογράφοι θα χρησιμοποιούν και τα 2  shift λόγο ταχύτητας.....


CAPS LOCK :   - ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ  ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ....-


ΨΥΧΗΣ : ...ok.........


CAPS LOCK :  - ME TO ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ !!!-


ΨΥΧΗΣ : πιο ακριβώς είναι το σχεδιο σου...το να σκοτωσεις τα shift key δεν βλέπω πως βοηθάει την κατασταση...


ΔΕΞΙ SHIFT : Πες του σε παρακαλω δεν αντεχουμε άλλο.....


"ΤΟ CAPS LOCK με μια γρήγορη κίνηση βγάζει ενα μαχαίρι και μαχαιρώνει το δεξι shift στο χέρι ...."ΑΡΙΣΤΕΡΟ SHIFT :  ΣΤΑΜΑΤΑ  δεν σου έχουμε κάνει τίποτα κακό εμείς..!!!!!


CAPS LOCK : Tιποτα κακό???ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ??? ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΛΕΦΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!!πήρατε το ψωμί μέσα απο το στόμα των παιδίων μου...


ΑΡΙΣΤΕΡΟ SHIFT : μα δεν έχεις παιδία.....


CAPS LOCK : το ΞΕΡΩ !!! μα και να θελα δεν θα μπορούσα να είχα ,γιατί δεν έχω δουλεία πλεον για να τα συντηρούσα..ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ??? YOU JOB STEALING BITCH!!!


ΨΥΧΗΣ : Caps lock  αυτο που κανεις είναι τρελό ..και πρέπει να σταματήσει...


CAPS LOCK : οκ θα σταματήσω μόνο αν με πατήσεις...
" το caps lock είχε αρχιζεί να βγάζει όλες τις άρρωστες πτυχές του....και απο την ανθρώπινη φύση μου είχα καταλάβει οτι είχε εκστασιαστεί...κοίταξα τα ματία του αριστερού SHIFT και είδα την αγωνία του ,δεν είχα άλλη επιλογή....και πάτησα το caps lock..."

ΟΟΟΟΟ ΥΕΑΑΑΑΑΗΗΗΗ!!!


CAPS LOCK : ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ....ΜΕ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ........
" Μεσα στην άρρωστη αυτη σκηνή το δεξι shift είχε καταφέρει να λύσει τα δεσμά του...πηρε φόρα και έριξε κάτω το caps lock ...άρπαξα το μαχαίρι απο το χέρι του και το κάρφωσα στο γονατό του...έκοψα τα δεσμα του αριστερού shift  ...και δέσαμε το  caps lock...στη ίδια του την φυλακή....χωρις να κοιτάξω πίσω έφυγα μαζι με τα shift μην μπορώντας να εξηγήσω αυτο που είχε γίνει...
  Τοσα πολλά υποσχόμενο κουμπί και κατέληξε ενας απομονομένος τρελός ..ίσως τελικα να μήν φταίει αυτός...ίσως εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή του...Εμεις τον φέραμε σε αυτη τη θέση με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσαμε...τσαντίζαμε τους άλλους με τα κεφαλαία γραμματα και με την σειρά τους κατηγόρισαν το caps lock και όχι εμας που το πατάγαμε.....η κοινωνία λοιπον είναι αυτή που οδήγησε το πλήκτρο αυτό στην τρέλα και την παράνοια.....και μια φράση που ταιρίαζει εδω και καλο είναι να την κρατήσουμε  "Dont hate the player ...hate the game...."


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΨΟΛΑΡΜΕΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΤΕ ΜΟΝΟ SHIFT !!ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ  ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ SHIFT ....ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΡΑΚΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!  (ολα αυτα γραφτηκαν μετα απο κόπο και ιδρώτα , κρατώντας το shift πατημένο.....ευχαριστω για αυτο think before you push caps lock and remember :


Arguing on the internet is like running in the special Olympics even if you win, you're still retarded.


R.I.P


7 σχόλια:

 1. to piasame to point sou .....ALLA ANTE GAMHSOY ...OTA THA PATAW CAPS LOCK THA EKSAPOLIW THN ORGH MOU!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χαχαχαχα ωραιος...αν και δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα....τα τρολς ειναι τρολς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. XAXAXA ayta einai !!!! psixis iatreion marsarei sta post!!!! xthes to brady kai shmera to meshmeri!!!! ayta einaiiiiiii!!!!
  aaa kai kati akoma....

  SEEEEE GAMAWWWWWWWWWW

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τελικα τι έγινε με το caps lock δεν μας ειπες???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο εμας εξαρταται......ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΩΡΗ ΣΑΠΙΑ???!!!!!

   Διαγραφή
  2. ναι ναι καταλαβα...... ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ!!!!

   Διαγραφή
 5. OR8OGRAFIA KAI CAPS-LOCK AAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAA

  ΑπάντησηΔιαγραφή