ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Αριστουργηματική γονιδιακή κακοήθεια... By Βερα Φραντζή...

Λοιπον noobs και γυναίκες με boobs (ρήμα ατσάλινη....) απο εδω και πέρα στο ψυχής ,θα ανεβαίνουν κείμενα απο μια φίλη/συνεργάτη blogger ...με πλούσιο εσωτερικό χαρακτήρα και εσωτερικά γνωρίσματα και....... ΠΑ ΠΑ ΡΙΑ .....είναι μια ξανθια με βυζάρες και στρογγυλο κώλο που απλα δεν αντεξα να μην της δώσω την θέση του συνεργάτη στα κείμενα του blog..!!!!MΠΑΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΗΣ ....ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ.......και για να καταλαβετε γιατι το εκανα σας γραφω απο κατω το γιατι.....

NEW ENTRY
VERA J. VRANTZH

1. Βυζι αριστερο
2.Βυζι δεξι
3. επανελαβε απο το 1.






Η γυναικεία φύση μας καθοδηγεί προς τα μονοπάτια της τελειότητας. Οι κοινωνικές συμβάσεις τον ίδιο δρόμο χαράζουν της αψεγάδιαστης εμφάνισης. Και εσύ το μοναδικό που σκέφτεσαι είναι πως δε θες να είσαι η μονόφθαλμη που ξεχωρίζει στους τυφλούς, αλλά η βιονικής εμβέλειας βλέπουσα στους έχοντας όμματα.

Πόσο ακατόρθωτο μπορεί να είναι;;;

Είναι πολύ! Και αν τα γυναικεία περιοδικά της ελληνικής κυκλοφορίας του τύπου σε φέρνουν στα όρια της κατάθλιψης, μην πάρεις ξένο τύπο! Σε βλέπω με τις σύρριγες καρφωμένες στα μάτια να κάθεσαι στην ταράτσα της πολυκατοικίας σου ατενίζοντας το πυκνό νέφος της ατμόσφαιρας και ακούγοντας Παντελίδη στο youtube. Αμέ!



Και εν τέλει ποιός είναι ο εχθρός; ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ! Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ! Ναι... ναι... αυτός είναι! Ο ιμπεριαλισμός του αριτίδιαστου κώλου, της σφριγυλής επιδερμίδας, των στιλπών μαλλιών, της χολυγουντιανης λάμψης και σε τελική της ρημαδιασμένης της επιζητούμενης τελειότητας.



Έτσι, εμείς θέλουμε, αλλά εμείς έχουμε....

1ον. Το πεζό πορτοκάλι.
Το DNA σου ορίζει να έχεις δυο οπίσθια στρογγυλά και τροφαντά! Όλα καλά μέχρι εδώ και θελκτικά και ωραία  για την ανδρική δεσπόζουσα σεξουαλική φαντασίωση. Τη γαρνιτούρα κυτταρίτιδας τι τη θέλει αυτός ο ποπός;;; Κάποια πράγματα τρώγονται σκέτα! Και αυτό είναι ένα από αυτά!

Και άκουσέ με καλά... ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δεν υπάρχει διέξοδος, δεν βελτιώνεται με τις κρέμες, δεν εξαφανίζεται με την γυμναστική, δεν πάει πουθενά σου λέω!!! Δέξου τα βαθουλώματα όπως δέχτηκε ο Ιησούς το μαρτύριο του σταυρού και σταμάτα να φοράς κολάν λεπτής υφής ή λευκά παντελόνια! Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και η ίδια η ετυμολογία της λέξης, αν κολ-αν, φόρα το! Αν κολ –δεν, ασ’το!

Αν δεν είναι αυτό αριστουργηματική γονιαδιακή κακοήθεια, τότε τι είναι; Το μικρό πέος σε κοντό άνδρα; Αααα... περίμενε! Αυτός είναι λόγος για να μη σου κάτσω ΠΟΤΕ!


2ον. Οι αιθέριες ραγάδες.
Και εκεί που νομίζεις ότι το μόνο πρόβλημα σου είναι η κυτταρίτιδα, συνειδητοποιείς πως τα δεινά δεν έχουν τελειωμό! Κάποια στιγμή στη ζωή σου είτε ο γκόμενος θα σε είχε πετάξει σα στημένη λεμονόκουπα είτε θα έχεις εξετάσεις είτε θα περίμενες περίοδο είτε θα έβλεπες Παπαβασιλείου και θα είχες γίνει σαν τη Μενεγάκη στο τρίτο παιδί με Μ κεφαλαίο και μετά αδυνάτισες! Έχει συμβεί σε όλες. Το δέρμα που δεν επιστρέφει στην αρχική επιθυμητή κατάσταση, επίσης. Και ποιό είναι το αποτέλεσμα; Να μοιάζει με ρήγμα από σεισμό ο κώλος σου και το στήθος σου με μια κατάσταση που χρήζει πληρωμής για φωτογραφία με λεζάντα από κάτω «ΠΡΙΝ» σε διαφημίσεις της Πρίνου (Αλήθεια, αυτή η μούμια του Τουταγχαμόνος ζει ακόμα και κάνει peeling μέχρι και στον αμφιβληστροειδή;!).

Εκεί και αν δεν γίνεται τίποτα. Μέχρι και ο Φουστάνος σηκώνει τα χέρια ψηλά κρατώντας  το  νυστέρι . Μην κλαις και μη χολοσκάς. Κάποιοι το προτιμούν με μποφόρ το σώμα!



Αν δεν είναι αυτό αριστουργηματική γονιδιακή κακοήθεια, τότε τι είναι; Ο πεσμένος κώλος στον άνδρα; Αααα... περίμενε! Αυτός είναι ο λόγος που φοράνε μόνο baggy jeans και βλέπουν Αννίτα Πάνια τα αγόρια!

3ον.  Οι ανοιχτοί πόροι σαν το ηφαίστειο της Αίτνας πριν την έκρηξη.
Στα περιοδικά οι γυναίκες έχουν επιδερμίδα πιο λεία και από επεξεργασμένο μάρμαρο. Στην πραγματικότητα; Σαν ασκός του Αιόλου κάθε πόρος στο δέρμα περιμένει ορθάνοιχτος να εισχωρήσει κάθε μικρόβιο της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και να μετατραπεί σε ένα καλλιεχνικό υπερθέαμα πύου, κνυσμού και πόνου. Καλώς το το σπυράκι το όμορφο, το σπυράκι το καλό, το κοσμαγάπητο και ας είναι και πυώδες!

«Σα βγεις στο πηγαιμό να σπάσεις το σπυράκι, να εύχεσαι να έχεις πολλά λευκά αιμοσφαίρια για να επουλωθεί γρήγορα» , λέει ένα αρχαίο ρητό και εγώ συμφωνώ! Ένα άλλο πού ασπάζεται ο θυμόσοφος λαός και το προλεταριάτο της αισθητικής καπιταλιστικής συρμαγιάς είναι το «Μην το σπάσεις, μη... θα σου αφήσει το σημάδι του για πάντα!».

 Εγώ πάντως, λέω, να το σπάσεις, γιατί καλά και συμφέροντα τα πυώδη σπυράκια, αλλά πιο καλή και όμορφη η τρούπα. Οι τρούπες ως γνωστόν γεμίζουν και εσύ θα βρεις κάτι να τη γεμίσεις! Make-up θα είναι, πούδρα θα είναι, κρέμα νυκτός θα είναι, μελομακάρονα θα είναι, δε γνωρίζω. Το βουνό όμως της μολυσματικής αντιπαράθεσης νοσογόνων μικροβίων και αμυντικών κυττάρων του οργανισμού, δεν καλύπτεται με τίποτα. Στο λέω εγώ... μην ακούς το Μαζώ , που υποστηρίζει πως τα κενά μεγαλώνουν! Τα κενά μπουκώνονται! Γιούργια, γαρ!



Αν δεν είναι αυτό αριστουργηματική γονιδιακή κακοήθεια, τότε ποιό είναι; Οι μικρές ανδρικές πλάτες με την πυκνή συσσώρευση τρίχας σγουρής κατά μήκος της ίδιας επιφάνειας; Με γειά... με γειά!

4ον. Η ροδομάγουλη Λώρα!
Εγώ γνώριζα πως όλες οι γυναίκες ένα πρόβληματάκι αναιμίας το έχουμε. Λίγο ο χαμηλός αιματόκριτης, λίγο η έμμηνος ρύση, λίγο η δίαιτα, η  ωχρή μούρη είναι κάτι που έχει συμβεί σε ΟΛΕΣ. Πως άβαφτες γυναίκες αγουροξυπνημένες έχουν κάτι κόκκινα ζωντανα μάγουλα σα σπάλα χοιρινού δε μπορώ να το κατανοήσω! Μόνο εγώ δηλαδή ξυπνάω και η αδερφή μου μου παίρνει το σφυγμό για να δει να ζω;;;;!!!!



Ευτυχώς που υπάρχει το ρουζ! Τέλος!



Αν δεν είναι αυτό αριστουργηματική κακοήθεια τότε ποιό είναι;;; Οι αρχές φαλάκρας στα 20 κάτι;;;; ΚΛΑΨΕ!

Παρ’ολα, αυτά πάντα θα υπάρχει ένας τυφλός άνδρας εκεί έξω, που αν και θα πιάσει το βυζί και θα λείπει η γέμιση, ή θα πιάσει τα οπίσθιά σου και θα νομίζει ότι έχει πιαστεί στην πλώρη με ανταριασμένη θάλασσα, θα σε αγαπήσει γι’αυτό που είσαι. Επομένως, άδραξε τη μέρα σου και φάε όλο το φαι σου και όλα θα πάνε καλά!



BY
VERA





14 σχόλια:

  1. Πολυ καλα τα λες εχεις απολυτο δικιο...
    και για αυτο εγινα και αναγνωστρια του blog σου
    Well done..
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ να ανεβασεις κανα κειμενο...την ειδες με τα βιντεκια???Ποια ειναι αυτη???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες κανα λογο για το κειμενο !!!!!θα ανεβασω και παλι εγω...!!

      Διαγραφή
    2. Πλακα είχε.....επισης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.!!!! Τι βυζια ειναι αυτα??!!

      Διαγραφή
  3. πΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ!!!???? με απατας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PERIMENA TOSO KAIRO....GIA NA ANEBASEIS ALLHNHS KEIMENO RE ?????
    EXE XARH POY HTAN KALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έμόλις απέκτησα περίοδο και boobsticles.

    Τι έχεις να πεις για τα tramp-stamps (ταττού που κάνει μια γκόμενα για να φαίνεται πιο slutty);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. . ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ . ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οι ραγάδες διορθώνονται και η κυτταρίτιδα. Η λύση είναι μία και λέγεται ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Τώρα ό, τι και να μου απαντήσεις λογικά δεν θα το δω γιατί δεν θα μου έρθει ποτέ μήνυμα να το δω. Εγώ στο έγραψα για να μην έχεις τη ψευδαίσθηση ότι δεν διορθώνονται αυτά τα δύο πραγματάκια. Ήμουν 140 κιλά και πλέον είμαι 50 με ούτε μισό ίχνος κυτταρίτιδας και ραγάδας και το σώμα που πάντα ήθελα απλά και μόνο κάνοντας καθημερινά 1-1,5 ώρα γυμναστική. Κάτι που το συνεχίζω. Δεν έχει νόημα να κάνεις μόνο γυμναστική ή μόνο δίαιτα. Μόνο αν τα συνδυάσεις θα δεις αποτέλεσμα. Και το ιδανικό αποτέλεσμα ;)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIA TO POUTSO!!!!AUTO TO BLOG EINAI KAFRIKO.....POIOS TI GAMAEI TI KITTARITIDA KAI AUTES TIS PIPES??SOVAREPSOU KAAI 3ANAGRAPSE ,ASE TA BIZIA .TA BIZIA GRAFOUN STO COSMOPOLITAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθελα να ακουστει μια ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΓΝΩΜΗ...πριν την βαλω να μου κανει sandwitch ...ερχεται δικο μου..συντομα.... ill be BACK MADAFAKAS

      Διαγραφή